Hodnocení

8,7
Průměrné hodnocení

Rozpis hodnocení

Čistota
9,4
Pohodlí
8,1
Poloha hotelu
8,8
Zařízení
8,0
Personál
9,2
Poměr ceny a kvality
9,0

Hodnocení

    Alena Kl.
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    6. srpna 2018
    Pokoje byly prostorné, čisté. Personál byl příjemný, laskavý. Mile nás překvapilo, že na chodbě byla k dispozici velká lednice s mrazákem, hned u lednice posezení. Příjemné posezení bylo i venku na terase. Snídaně byla dobrá, myslím, že by uspokojila každého: míchaná vajíčka, párečky, salámy, sýry, džem, med, lupínky, sladké i slané pečivo, výběr nápojů z automatu od kávy po kakao a čaj, rozlévaný džus. Naprostá spokojenost.
    Karel Kadeřábek
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,3
    30. července 2018
    Starší vybaveni, chybí mikrovlnka a varná konvice
    Výborne umistneny apartmán, příjemná paní domácí, velký apartman
    Martin
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    26. února 2018
    Ubytování jsme využili při lyžování na Monte Zondolanu. Ačkoliv nás bylo v penzionu pouze pět hostů, snídaně byly každý den formou švédských stolů se slušným výběrem. Na večeři vždy výběr ze tří možností. Pokoje sice trochu menší, ale dokonale čisté a útulné. V zimě je i výhodné parkování pod střechou a výtah od parkoviště do pater.
    Jiří
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    22. února 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Dan 69
    cz

    Průměrné hodnocení

    7,9
    5. října 2017

    Personál a jídlo výborné, pokoje a soc.zařízení spíše studentské.

    Pokoje jsou hodně malinké, s více zavazadly nebo s více objemným oblečením (třeba motooblečení + helma atd.) jsem měli problém, co kam odložit. Pokoje a sociální zařízení bych charakterizovala spíše jako studentské.
    Vynikající tříchodová večeře, lokální jídla. Na výběr den předem z aktuální nabídky jídel. Obsluha a personál výborný. Snídaně dostačující, kdyby bylo i něco teplého (míchaná vajíčka, hemenex, párky) určitě by to uspokojilo i chlapy. A na točené pivo jsem zašli do baru vedle.
    Jana
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    16. září 2017

    perfektní

    nic
    Byli jsme přímo nadšeni, vřelé uvítání, pěkný pokoj, krásná koupelna, luxusní čistota. Ráno byla vynikající snídaně s velmi dobrou kávou. Rozloučení bylo stejně vřelé jako uvítání a přes jazykovou bariéru jsme si výborně porozuměli, díky velké vstřícnosti řádové sestry, která s námi jednala. Ubytování jsme využili při cestě na Lago di Garda, jen nás mrzelo, že jsme si je nerezervovali i při zpáteční cestě za týden, protože příroda i hory v okolí jsou nádherné. Pokud budeme mít příležitost, určitě toto ubytování znovu využijeme a rozhodně je budeme všem doporučovat. Zdeněk a Drahomíra Bednaříkovi
    Martin
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    14. července 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Liewe
    nl

    Průměrné hodnocení

    8,3
    29. srpna 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Julia
    de

    Průměrné hodnocení

    9,6
    16. srpna 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    th

    Průměrné hodnocení

    7,1
    9. července 2018
    The room was small. The beds were not good. The food wasn't that good (so-so). The routes were quite rough.
    All the staffs were very nice even there was only one person who can speak english. It already has it's own restaurant so it was pretty convenient.
    Dávid
    hu

    Průměrné hodnocení

    9,6
    2. července 2018

    I had a wonderful stay, should I get to that countryside again, I will definitely stay here again.

    The breakfast is unbeatable, totally cool that it is included in the price. The sisters are super welcoming, friendly and helpful. The room is also comfortable and clean.
    Stanislava
    gb

    Průměrné hodnocení

    9,2
    18. června 2018

    Great location

    I really like the location, staff was lovely
    Miguel
    es

    Průměrné hodnocení

    3,3
    12. června 2018

    religious establishment

    staff only speak Italian, giving you a instructions in English printed in a paper. bed is very small. shower is very small. location some hidden
    discount with the near restaurant
    Birgit
    de

    Průměrné hodnocení

    10
    1. června 2018
    Nothing
    All
    gb

    Průměrné hodnocení

    7,9
    24. května 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Mitja
    si

    Průměrné hodnocení

    8,8
    27. února 2018
    This modest and peaceful place has enough comfort to provide pleasant stay if you are aiming for skiing or relaxing in the small Terme nearby (or just exploring the area). The sisters and staff are extra nice, breakfast is rich and tasty and the place is a walking distance to restaurants and store. I would recommend this, especially if you like modest and clean place to stay.
    si

    Průměrné hodnocení

    7,5
    3. ledna 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    il

    Průměrné hodnocení

    7,9
    19. září 2017
    The sisters don't speak english at all and it was very hard to communicate. Breakfast without eggs or fruits.
    Very quiet place.
    Marcela
    ro

    Průměrné hodnocení

    7,5
    17. září 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Daniel
    sk

    Průměrné hodnocení

    10
    23. srpna 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
Načítaní hodnocení