Opinie

8,8
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,4
Komfort
8,1
Lokalizacja obiektu
8,8
Udogodnienia
8,1
Personel
9,2
Stosunek jakości do ceny
9,0

Opinie

    Maciej
    pl

    Ocena

    6,7
    3 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Paweł Grządziela
    pl

    Ocena

    8,8
    28 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Artur
    pl

    Ocena

    9,2
    24 sierpnia 2017

    Cieszę się, że tu trafiłem. Będę polecał.

    Troszkę rozczarowało nas śniadanie, szczególnie, że czytaliśmy tutaj znakomite opinie na jego temat. Nic na ciepło, zero warzyw, za to dużo na słodko. Dzieciom się podobało, nam nieco mniej.
    Bardzo miłe przyjęcie. Serdeczna atmosfera. Przyjemnie, schludnie. Czuliśmy się naprawdę mile widzianymi gośćmi. Przyjemny ogród, piękna okolica. Odkryliśmy nowy kawałek świata, o którym nie mieliśmy pojęcia i dzięki siostrom i personelowi Casa będziemy mieć z nim jak najlepsze skojarzenia.
    Marek z Solca (Warszawa)
    pl

    Ocena

    10
    12 lipca 2017

    Polecam nocleg w drodze do Toskanii lub jadąc dalej na południe Włoch

    nic nie zauważyłem, może dodałbym informację o możliwości uczestniczenia we mszy świętej niedzielnej
    Możliwość uczestniczenia we mszy świętej i pomimo bariery językowej (Siostry zakonne nie mówią po angielsku), to o wszystkim , co było nam potrzebne dowiedzieliśmy się. Otrzymaliśmy informację pisemną po angielsku z najważniejszymi praktycznymi kwestiami, a Siostra nam wszystko pokazywała przy użyciu palców i uśmiechu :)
    Tomasz
    it

    Ocena

    9,2
    11 lipca 2017

    miły obiekt, bardzo czysto, atrakcyjna cena

    duszno w pokoju w lipcu ( brak klimy albo chociaż wentylatora) - byliśmy z kotem więc trudno było mieć ciągle otwarte okno, brak zasłonki w wannie ( podczas kąpieli łazienka była zachlapana)
    miła obsługa, ładny nieduży obiekt, smaczne śniadanie, cisza i spokój , bardzo czysto, dużo zieleni w okolicy, piękne widoki, zadaszony parking, atrakcyjna cena, wygodne łóżka,
    Gregor
    pl

    Ocena

    9,6
    11 lipca 2017

    super miejsce, dobra lokalizacja tranzytowa, b. dobre sniadania

    Andrzej
    pl

    Ocena

    10
    10 czerwca 2017
    Sniadanie super
    Marek
    pl

    Ocena

    8,3
    12 września 2016

    Dobry pensjonat

    To dobry hotel (raczej pensjonat) do zatrzymania się w drodze na południe Włoch, prowadzony przez siostry zakonne. Cisza, spokój, dobre śniadanie. Pokoje skromnie umeblowane, ale jest w nich wszystko co potrzebne.
    Stanislava
    gb

    Ocena

    9,2
    18 czerwca 2018

    Great location

    I really like the location, staff was lovely
    Miguel
    es

    Ocena

    3,3
    12 czerwca 2018

    religious establishment

    staff only speak Italian, giving you a instructions in English printed in a paper. bed is very small. shower is very small. location some hidden
    discount with the near restaurant
    Birgit
    de

    Ocena

    10
    1 czerwca 2018
    Nothing
    All
    gb

    Ocena

    7,9
    24 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Mitja
    si

    Ocena

    8,8
    27 lutego 2018
    This modest and peaceful place has enough comfort to provide pleasant stay if you are aiming for skiing or relaxing in the small Terme nearby (or just exploring the area). The sisters and staff are extra nice, breakfast is rich and tasty and the place is a walking distance to restaurants and store. I would recommend this, especially if you like modest and clean place to stay.
    si

    Ocena

    7,5
    3 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    il

    Ocena

    7,9
    19 września 2017
    The sisters don't speak english at all and it was very hard to communicate. Breakfast without eggs or fruits.
    Very quiet place.
    Marcela
    ro

    Ocena

    7,5
    17 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Daniel
    sk

    Ocena

    10
    23 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marina
    ru

    Ocena

    10
    19 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anton
    ua

    Ocena

    8,8
    4 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    gb

    Ocena

    8,8
    21 sierpnia 2016

    Good location with great restaurant nearby. Ideal for a one night stop off when travelling.

    No proper shower.
    Great location and clean and comfy. Very good value.
Ładowanie opinii