Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,8 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
9,4
Komfort
8,0
Lokalizacja obiektu
8,8
Udogodnienia
8,3
Personel
9,3
Stosunek jakości do ceny
9,1
Opinie
    Maciej
    pl
    6,7
    3 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Paweł Grządziela
    pl
    8,8
    28 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Artur
    pl
    9,2
    24 sierpnia 2017
    Cieszę się, że tu trafiłem. Będę polecał.
    Troszkę rozczarowało nas śniadanie, szczególnie, że czytaliśmy tutaj znakomite opinie na jego temat. Nic na ciepło, zero warzyw, za to dużo na słodko. Dzieciom się podobało, nam nieco mniej.
    Bardzo miłe przyjęcie. Serdeczna atmosfera. Przyjemnie, schludnie. Czuliśmy się naprawdę mile widzianymi gośćmi. Przyjemny ogród, piękna okolica. Odkryliśmy nowy kawałek świata, o którym nie mieliśmy pojęcia i dzięki siostrom i personelowi Casa będziemy mieć z nim jak najlepsze skojarzenia.
    Marek z Solca (Warszawa)
    pl
    10
    12 lipca 2017
    Polecam nocleg w drodze do Toskanii lub jadąc dalej na południe Włoch
    nic nie zauważyłem, może dodałbym informację o możliwości uczestniczenia we mszy świętej niedzielnej
    Możliwość uczestniczenia we mszy świętej i pomimo bariery językowej (Siostry zakonne nie mówią po angielsku), to o wszystkim , co było nam potrzebne dowiedzieliśmy się. Otrzymaliśmy informację pisemną po angielsku z najważniejszymi praktycznymi kwestiami, a Siostra nam wszystko pokazywała przy użyciu palców i uśmiechu :)
    Tomasz
    it
    9,2
    11 lipca 2017
    miły obiekt, bardzo czysto, atrakcyjna cena
    duszno w pokoju w lipcu ( brak klimy albo chociaż wentylatora) - byliśmy z kotem więc trudno było mieć ciągle otwarte okno, brak zasłonki w wannie ( podczas kąpieli łazienka była zachlapana)
    miła obsługa, ładny nieduży obiekt, smaczne śniadanie, cisza i spokój , bardzo czysto, dużo zieleni w okolicy, piękne widoki, zadaszony parking, atrakcyjna cena, wygodne łóżka,
    Gregor
    pl
    9,6
    11 lipca 2017
    super miejsce, dobra lokalizacja tranzytowa, b. dobre sniadania
    Andrzej
    pl
    10
    10 czerwca 2017
    Sniadanie super
    Marek
    pl
    8,3
    12 września 2016
    Dobry pensjonat
    To dobry hotel (raczej pensjonat) do zatrzymania się w drodze na południe Włoch, prowadzony przez siostry zakonne. Cisza, spokój, dobre śniadanie. Pokoje skromnie umeblowane, ale jest w nich wszystko co potrzebne.